Udnyt dit udeområde med flisebelægning

Vi kan hjælpe med flisebelægning

Har du en stor have eller andet udeområde, kan du få endnu mere ud af det, hvis du får lagt nogle flotte fliser. Du kan f.eks. få lavet en gangsti, der gør haven smukkere og nemmere at komme rundt i, du kan få lavet et dekorativt mønster i græsplænen eller du kan få anlagt en terrasse, hvor du kan nyde de lune sommeraftener.


Olsen's Have og Anlæg kan hjælpe dig med alle former for lægning af fliser. Uanset om det er i Odense, Søndersø, Otterup eller andre omkringliggende byer, der er brug for flisearbejde, er vi klar til at rykke ud. Vi kommer også gerne ud, og laver flisebelægning hos dig.

Få en ny indkørsel eller terrasse

Er det en ny indkørsel, dit hjem mangler, kan vi nemt klare den. Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og kan lave en indkørsel til dig, der både ser indbydende ud, klæder dit hus og holder godt.
En ny terrasse er heller intet problem for os. Vi laver både belægning til de store terrasser med plads til både havemøbler, børnenes legetøj og til at ligge og dase i solen, samt de små terrasser til de mindre haver.
Er du i tvivl om, præcis hvordan din flisebelægning skal være, så fortvivl ikke. Hos os får du tilknyttet en kontaktperson, der hjælper og rådgiver dig gennem hele processen. På den måde bliver du taget i hånden, og ender med et resultat, du kan være 100% tilfreds med.

Vi hjælper også med haveanlæg og haveservice.

Kontakt os og få et godt tilbud

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til flisebelægning. Hos os vil du både opleve høj kvalitet, god kundeservice og billige priser.
Når vi har hørt mere om din opgave og besigtiget den, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Olsen's Have og Anlæg

Hofmansgavevej 11, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 43037307​

Kontaktoplysninger

Telefon: 21258747

E-mail: kontakt@olsens-have.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.